امروز : چهارشنبه ۱۳۹۶/۰۱/۹ می باشد.

آشپزی

آمار سایت

  • کاربران حاضر: 0
  • بازدید امروز: 0
  • بازدید دیروز: 136
  • بازدید هفته: 990
  • کل بازدید ها: 27,057
  • کل نوشته‌ها: 498

تبلیغات متنی

طرز پخت کیک پرتغالی ژله‌ای

 

%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d9%be%d8%ae%d8%aa-%da%a9%db%8c%da%a9-%d9%be%d8%b1%d8%aa%d8%ba%d8%a7%d9%84%db%8c-%da%98%d9%84%d9%87%e2%80%8c%d8%a7%db%8c

 

%d9%85%d9%88%d8%a7%d8%af-%d9%84%d8%a7%d8%b2%d9%85

 

مواد اولیه برای تهیه کیک پرتغالی:

یک بسته پودرکیک پرتغال

یک بسته پودر ژله پرتغال

یک پیمانه آب جوش

یک بسته پودینگ وانیلی

یک پیمانه شیر

یک قاشق چایخوری وانیل

یک قاشق چایخوری عصاره پرتغال

خامه

 

%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87

 

طرز پخت کیک پرتغالی ژله‌ای :

ابتدا پودر کیک را بر اساس دستور روی بسته بندی آماده کنید.

بعد از اینکه کیک آماده شد، از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.

حالا پودر ژله را در یک پیمانه آب جوش بریزید و روی کیک قرار دهید.

اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه در همین حالت باقی بماند و خنک شود.

در یک کاسه بزرگ، پودینگ وانیلی را با یک پیمانه شیر مخلوط کنید.

عصاره پرتغال و وانیل را در کاسه بریزید .

ماده آماده شده را روی کیک بریزید و به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید و با خامه تزیین کنید. نوش جان

مطالب مرتبط

  • مطلب مرتبطی پیدا نشد.

ارسال نظرات

پاسخی بگذارید

آخرین مطالب