امروز : دوشنبه ۱۳۹۶/۰۸/۲۹ می باشد.

آشپزی

آمار سایت

  • کاربران حاضر: 0
  • بازدید امروز: 68
  • بازدید دیروز: 1,993
  • بازدید هفته: 6,231
  • کل بازدید ها: 69,544
  • کل نوشته‌ها: 557

تبلیغات متنی

طرز تهیه گل کلم کبابی

 

 

مواد لازم گل کلم کبابی:

۱ عدد گل کلم

۱ قاشق سوپ خوری روغن سبزیجات

نصف پیمانه روغن یونانی

۱ عدد لیمو

۲ قاشق سوپ خوری پودر فلفل

۱ قاشق سوپ خوری زیره

۱ قاشق سوپ خوری سیر له شده

۱ قاشق چای خوری ادویه کاری

۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه

۲ قاشق چای خوری نمک

 

طرز تهیه گل کلم کبابی:

فر را از قبل روی دمای ۴۰۰ درجه گرم کنید و روی ظرف کمی روغن سبزیجات بپاشید.

گل کلم را بشوئید و ته آن را کاملا برش بدهید تا برگ های اضافی آن کاملا جدا شود.

ماست، لیمو، پودر فلفل، زیره، سیر، پودر کاری، نمک و فلفل سیاه را در داخل ظرفی با هم مخلوط کنید.

کلم را داخل ظرف مواد قرار دهید و تمام مواد را روی آن پخش کنید.

کلم را داخل ظرف فر قرار دهید و بگذارید به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه سرخ شود تا سر کلم کاملا قهوه ای رنگ شود.

سپس کلم را از داخل فر بیرون بیاورید و پس از ۱۰ دقیقه آن را با سالاد سبزیجات میل کنید.

مطالب مرتبط

  • مطلب مرتبطی پیدا نشد.

ارسال نظرات

پاسخی بگذارید

آخرین مطالب