امروز : دوشنبه ۱۳۹۵/۱۲/۲ می باشد.

آشپزی

آمار سایت

  • کاربران حاضر: 0
  • بازدید امروز: 59
  • بازدید دیروز: 26
  • بازدید هفته: 495
  • کل بازدید ها: 22,322
  • کل نوشته‌ها: 486

تبلیغات متنی

طرز تهیه کارامل شکلاتی

 

%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a7%d9%85%d9%84-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa%db%8c

%d9%85%d9%88%d8%a7%d8%af-%d9%84%d8%a7%d8%b2%d9%85

 

 

مواد لازم برای کارامل شکلاتی:

۴۲۰ گرم کارامل بسته بندی

۳۶۰ گرم شیر خشک

۵۰۰ گرم شکلات مخلوط کیک

شش قاشق غذاخوری ذوب شده کره

یک فنجان تراشه های شکلات

۱۲۰ گرم گردو

 

%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87

 

طرز تهیه کارامل شکلاتی:

ابتدا فر را روشن کرده و فر را بر روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) قرار می‌دهیم و ظرف پخت را به خوبی چرب می‌کنیم.

کارامل را درون ماهیتابه باز کرده و دو قاشق شیر خشک اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا ذوب شود.

سپس در یک کاسه جداگانه شیر خشک باقی مانده را با کره ذوب شده و شکلات مخلوط کیک را مخلوط کرده و به خوبی هم می‌زنیم.

و نیمی از این مخلوط را به تابه اضافه کرده و ۱۰ دقیقه می‌پزیم و پس از آن تراشه‌های شکلات را نم نم روی مواد می‌پاشیم و نیمی دیگر مواد را نیز اضافه می‌کنیم و درون فر قرار می‌دهیم.

و درون فر ۲۰ دقیقه اجازه می‌دهیم تا پخته شود و سپس با گردو تزیئن می‌کنیم.

مطالب مرتبط

  • مطلب مرتبطی پیدا نشد.

ارسال نظرات

پاسخی بگذارید

آخرین مطالب