امروز : دوشنبه ۱۳۹۶/۰۸/۲۹ می باشد.

آشپزی

آمار سایت

  • کاربران حاضر: 0
  • بازدید امروز: 68
  • بازدید دیروز: 1,993
  • بازدید هفته: 6,231
  • کل بازدید ها: 69,544
  • کل نوشته‌ها: 557

تبلیغات متنی

طرز تهیه مربای گردو

 

 

 

مواد لازم:

چاقاله گردو  ۱ کیلوگرم

آهک ۵ قاشق غذاخوری

شکر ۵۰۰ گرم

آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

هل به دلخواه

چوب دارچین به دلخواه

میخک به دلخواه

آماده کردن مواد برای تهیه مربای گردو:

  1. لایه ای نازک از روی پوست گردوها رو جدا کنید و اون ها را با سوزن درشت از ۴ طرف سوراخ کنید.
  2. تهیه این مربا زمان زیادی می بره. گردوها باید حدود ۱۱ روز در آب و حدود ۱۲ ساعت در آب آهک خیس بخورن.

طرز تهیه:

گردوها رو در ظرفی از آب بریزید و حداقل برای ۱۰ روز کنار بذارید. در این مدت، آب اون ها رو هر روز عوض کنید.

آهک رو در ظرفی بریزید و ۴ لیوان آب به اون اضافه کنید. بذارید تا آهک ته نشین بشه و بعد به آرامی آب آهک رو در ظرفی دیگه بریزید. گردوها رو برای ۱۲ ساعت در آب آهک بندازید. اون‌ها رو خارج کنید، خوب بشویید و ۱ روز دیگه در آب خیس کنید (آب رو چندین بار عوض کنید).

شکر رو به همراه ۲ لیوان آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و قوام بیاد. گردوها رو اضافه کنید و بذارید برای ۱۵ دقیقه قل بزنه.

ادویه دلخواهتون مثل هل، دارچین یا میخک رو به همراه آبلیمو اضافه کنید و بذارید تا کمی دیگه بپزه.

مربا رو از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک بشه. اون رو در ظرف شیشه ای بریزید و در ظرف رو محکم ببندید.

 

مطالب مرتبط

  • مطلب مرتبطی پیدا نشد.

ارسال نظرات

پاسخی بگذارید

آخرین مطالب