امروز : سه شنبه ۱۳۹۶/۰۴/۶ می باشد.

آشپزی

آمار سایت

  • کاربران حاضر: 0
  • بازدید امروز: 136
  • بازدید دیروز: 150
  • بازدید هفته: 1,224
  • کل بازدید ها: 40,094
  • کل نوشته‌ها: 520

تبلیغات متنی

طرز تهیه سس سالسا

%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%b3%d8%b3-%d8%b3%d8%a7%d9%84%d8%b3%d8%a7

%d9%85%d9%88%d8%a7%d8%af-%d9%84%d8%a7%d8%b2%d9%85

مواد لازم:

یک عدد فلفل دلمه ای سبز

یک دوم پیمانه پیاز خرد شده

دو یک دوم پیمانه گوجه فرنگی خرد شده

نمک برای طعم بخشیدن

یک دوم قاشق چایخوری شکر

یک دوم قاشق چایخوری پودر فلفل تند

یک دوم قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده(ارگانو)

یک قاشق چایخوری فلفل تند به همراه سرکه

سه و یک دوم قاشق چایخوری روغن برای پخت

برای سرو بهتر است از چیپس ناچو استفاده شود.

 

 

%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87

 

طرز تهیه:

یک دوم قاشق چایخوری روغن را بر روی فلفل‌ها بریزید و با چنگال آن را سوراخ کنید. بر روی شعله آتش بگذارید تا پوست آن تغییر رنگ دهد.

آن را از روی شعله بردارید و در آب فرو ببرید. اجازه دهید کمی سرد شود.

بعد از اینکه خنک شد، پوست آن را دربیاورید و خرد کنید و کنار بگذارید.

سه قاشق چایخوری روغن را در یک ظرف نچسب حرارت دهید، پیازها را به آن اضافه کنید و بر روی حرارت متوسط به مدت ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید.

فلفل‌ها را به آن اضافه کنید و تفت دهید. اینکار را به مدت یک الی دو دقیقه انجام دهید.

گوجه فرنگی، نمک، شکر، پودر فلفل تند و پونه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.

فلفل تندی که در سرکه وجود دارد را به آن اضافه کنید، خوب ترکیب کنید و با حرارت متوسط به مدت یک الی دو دقیقه  بپزید. ترکیب آماده شده را با چیپس ناچو به صورت گرم سرو کنید.

مطالب مرتبط

  • مطلب مرتبطی پیدا نشد.

ارسال نظرات

پاسخی بگذارید

آخرین مطالب