امروز : یکشنبه ۱۳۹۷/۰۸/۲۷ می باشد.

آشپزی

آمار سایت

  • کاربران حاضر: 0
  • بازدید امروز: 24
  • بازدید دیروز: 2,018
  • بازدید هفته: 4,987
  • کل بازدید ها: 330,216
  • کل نوشته‌ها: 593

تبلیغات متنی

طرز تهیه تیلاپیا با سس مخصوص

 

 

فیله تیلاپیا ۴ عدد (هر کدام ۱۸۰ تا ۲۵۰ گرم)

پیاز کوچک ۱ عدد

سیر ۱ حبه

کنسرو گوجه فرنگی ۴۳۰ گرم

قارچ دکمه ای خرد شده ۱ پیمانه

زیتون با مغز فلفل شیرین (پیمنتو) ¾ پیمانه

پودر آویشن ½ قاشق چایخوری

نمک ¼ قاشق چایخوری

پودر فلفل سیاه ⅛ قاشق چایخوری

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه تیلاپیا با سس پمینتو (فلفل)

روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم نمایید. پیازهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. سپس سیر له شده را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه آن را با پیازها تفت دهید.

گوجه فرنگی های کنسروی خرد شده را همراه مایع داخل کنسرو به مخلوط سیر و پیاز اضافه نمایید؛ سپس زیتون های درشت خرد شده، قارچ، پودر آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید و با زیاد کردن شعله آن ها را جوش آورید.

ایران ناز بعد از این که سس جوش آمد، فیله های تیلاپیا را در آن قرار دهید و آن ها را با سس بپوشانید. پس از این که غذا شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا غذا به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه حرارت ببیند.

ماهی ها را در ظرف های سرو غذا قرار دهید. مقداری سس روی آن ها بریزید و این غذا را با برنج یا برش های نان سرو نماییدو در کنار خانوتده لذت ببرید.

 

نکات تکمیلی در مورد تیلاپیا

تیلاپیا جزو خوراک – ماهی و میگو میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد .

تیلاپیا را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

مطالب مرتبط

  • مطلب مرتبطی پیدا نشد.

ارسال نظرات

پاسخی بگذارید

آخرین مطالب