امروز : شنبه ۱۳۹۷/۰۷/۲۸ می باشد.

آشپزی

آمار سایت

  • کاربران حاضر: 1
  • بازدید امروز: 20,787
  • بازدید دیروز: 8,946
  • بازدید هفته: 34,584
  • کل بازدید ها: 252,351
  • کل نوشته‌ها: 593

تبلیغات متنی

طرز تهیه ته چین هویج

 

مواد لازم برای ته چین هویج برای ۵ نفر

برنج : ۳ پیمانه

هویج : ۵۰۰ گرم

فیله مرغ : ۳۰۰ گرم

زعفران دم‌کرده : ۲ قاشق سوپخوری

تخم‌ مرغ: ۳ عدد

ماست پرچرب : ۴ قاشق سوپخوری

پیاز : یک عدد

کره : ۵۰ گرم

دارچین : یک قاشق مرباخوری

زردچوبه : یک قاشق مرباخوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

روغن مایع : به میزان لازم

 

طرز تهیه ته چین هویج

برنجتان را بشویید و با نمک دو ساعت خیس کنید

هویج‌ها را پوست کنده و خلالی خرد و در روغن سرخ کنید و فیله‌های مرغ را به قطعات ریز برش بزنید، به آن نمک، فلفل و زرد چوبه اضافه کرده و تفت دهید.

کمی زعفران دم‌کرده به تابه اضافه کرده و مرغ را همراه هویج‌ها در تابه با یک لیوان آب بپزید.

برنج‌تان را آبکش کرده، زرده‌های تخم‌ مرغ را با ماست و زعفران دم‌ شده مخلوط کنید

مایه ته‌چینتان آماده است. آن را با برنج مخلوط کنید. کف تابه‌تان را چرب کرده نیمی از مایه برنج را در تابه ریخته و با قاشق روی آن را صاف کنید.

مرغ و هویج را روی برنج ریخته و روی همه سطح برنج پخش کنید.

کمی دارچین روی مرغ و هویج بپاشید. باقی برنج را روی مرغ و هویج ریخته و روی سطح را یک دست کنید. کمی کره آب شده روی برنج بریزید و به مدت نیم ساعت دم کنید. ته چین را با ماست و خیار و ترشی لیته سرو کنید.

مطالب مرتبط

ارسال نظرات

پاسخی بگذارید

آخرین مطالب