امروز : پنج شنبه ۱۳۹۶/۰۳/۴ می باشد.

آشپزی

آمار سایت

  • کاربران حاضر: 0
  • بازدید امروز: 0
  • بازدید دیروز: 608
  • بازدید هفته: 821
  • کل بازدید ها: 36,031
  • کل نوشته‌ها: 507

تبلیغات متنی

تهیه سس مایونز خانگی

 

%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%b3%d8%b3-%d9%85%d8%a7%db%8c%d9%88%d9%86%d8%b2-%d8%ae%d8%a7%d9%86%da%af%db%8c

 

%d9%85%d9%88%d8%a7%d8%af-%d9%84%d8%a7%d8%b2%d9%85

 

مواد لازم :

سرکه  یک چهارم استکان

روغن مایع سه چهارم استکان

زرده تخم مرغ پخته ۱ عدد

نمک ۱ قاشق چایخوری

خردل ۱ قاشق مربا خوری

زرده تخم مرغ خام  ۱ عدد

 

%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87

 

طرز تهیه :

تخم مرغ ها را در مخلوط کن بریزید . سرکه و روغن مایع را قطره قطره به آن بیفزایید . مراقب باشید که در ریختن روغن و سرکه عجله نکنید تا هر بار کاملاٌ مخلوط شود و سس غلیظ و یکنواختی به دست آید . در آخر نمک و خردل را اضافه کنید.

مطالب مرتبط

  • مطلب مرتبطی پیدا نشد.

ارسال نظرات

پاسخی بگذارید

آخرین مطالب