امروز : سه شنبه ۱۳۹۶/۰۴/۶ می باشد.

آشپزی

آمار سایت

  • کاربران حاضر: 0
  • بازدید امروز: 140
  • بازدید دیروز: 150
  • بازدید هفته: 1,228
  • کل بازدید ها: 40,098
  • کل نوشته‌ها: 520

تبلیغات متنی

تهیه خیارشور فوری

 

%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%ae%db%8c%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d9%88%d8%b1-%d9%81%d9%88%d8%b1%db%8c

%d9%85%d9%88%d8%a7%d8%af-%d9%84%d8%a7%d8%b2%d9%85

مواد لازم برای خیارشور فوری :

خیار ریز و تازه : ۲ کیلو

سبزی، شامل ترخون، شوید، مرزه و جعفری : ۲۵۰ گرم

سیر: یک بوته بزرگ

فلفل تند : ۵ یا ۶ عدد،

تخم گشنیز: یک قاشق مرباخوری

نخود خام : چند عدد برای ترد شدن خیارها

نمک : یک پیمانه

آب: ۱۴ پیمانه

سرکه : یک پیمانه.

 

%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87

 

طرز تهیه خیارشور فوری:

ابتدا خیار و سبزی‌ها را بشویید و بگذارید آب آنها خشک شود.

دقت کنید میزان آب و نمک را حتما رعایت کنید.

آب را در قابلمه بریزید و نمک و سرکه را هم افزوده و بگذارید جوش بیاید.

با فرو کردن یک خلال دندان در خیارها، و ایجاد روزنه در خیار از پوک شدن خیار شور جلوگیری کنید.

خیار‌ها را به ترتیب در یک شیشه تمیز بریزید ولابه‌لای آنها سبزی و سیر پوست گرفته شده و فلفل بگذارید تا شیشه پر شود و در نهایت روی خیارها را سبزی بریزید و بپوشانید.

نخود و تخم گشنیز را هم بین خیارها بپاشید.

وقتی آب جوش آمد، آن را روی خیارها بریزید و در شیشه را محکم ببندید و بعد از خنک شدن، حتما در جای خیلی خنک نگهداری کنید تا خیار شور شما سبز و ترد بماند و تغییر رنگ ندهد. در این روش، خیار شور به دلیل ایجاد چند سوراخ در خیارها، زودتر شور شده و آماده مصرف می‌شود.

مطالب مرتبط

  • مطلب مرتبطی پیدا نشد.

ارسال نظرات

پاسخی بگذارید

آخرین مطالب