امروز : دوشنبه ۱۳۹۵/۱۲/۲ می باشد.

آشپزی

آمار سایت

  • کاربران حاضر: 0
  • بازدید امروز: 59
  • بازدید دیروز: 26
  • بازدید هفته: 495
  • کل بازدید ها: 22,322
  • کل نوشته‌ها: 486

تبلیغات متنی

تهیه ترشی کدو حلوایی

%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%aa%d8%b1%d8%b4%db%8c-%da%a9%d8%af%d9%88-%d8%ad%d9%84%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

 

%d9%85%d9%88%d8%a7%d8%af-%d9%84%d8%a7%d8%b2%d9%85

 

 

مواد لازم برای ترشی کدو حلوایی :

لیمو ترش : یک عدد

شکر : ۵ پیمانه

سرکه سیب : ۳ پیمانه

زنجبیل تازه، پوست شده و ریز خرد شده : یک چهارم پیمانه

چوب دارچین : ۲عدد

دانه کامل فلفل سیاه : ۲۰عدد

نمک : یک قاشق چای خوری

کدو حلوایی : ۲ کیلو، بدون تخم، پوست و خرد شده.

 

%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87

 

طرز تهیه ترشی کدو حلوایی:

_ لیمو را پوست کنید و در یک ظرف که واکنش نشان نمی دهد پوست لیمو، شکر، سرکه، زنجبیل، دارچین، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید و روی حرارت آرام بگذارید تا شکر حل شود. کدو حلوایی را اضافه کنید و بگذارید آرام آرام به مدت ۱۵دقیقه بپزد تا نرم شود.

_ در چند شیشه مناسب استریل شده مواد را بریزید و به اندازه نصف بند انگشت روی هرکدام روغن مایع بریزید و در آن را ببندید. شیشه ها را در یخچال نگه دارید و در عرض یک هفته مصرف کنید.

مطالب مرتبط

  • مطلب مرتبطی پیدا نشد.

ارسال نظرات

پاسخی بگذارید

آخرین مطالب