امروز : چهارشنبه ۱۳۹۶/۰۱/۹ می باشد.

آشپزی

آمار سایت

  • کاربران حاضر: 0
  • بازدید امروز: 0
  • بازدید دیروز: 136
  • بازدید هفته: 990
  • کل بازدید ها: 27,057
  • کل نوشته‌ها: 498

تبلیغات متنی

تهیه ترشی انار

 

%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%aa%d8%b1%d8%b4%db%8c-%d8%a7%d9%86%d8%a7%d8%b1

 

%d9%85%d9%88%d8%a7%d8%af-%d9%84%d8%a7%d8%b2%d9%85

مواد اولیه برای ترشی انار :

گل کلم ریز خرد شده ۲۰۰ گرم

انار دانه شده بزرگ سه عدد

فلفل کبابی تند دو عدد

فلفل شیرین چهار عدد

ساقه کرفس ریز خرد شده و آب انار دو پیمانه

گوجه مینیاتوری ۱۰ عدد

سیر خرد شده یک بوته

فلفل سیاه نکوبیده یک قاشق مرباخوری

نمک و سرکه سفید به میزان لازم

آب انار دو پیمانه

 

%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87

طرز تهیه ترشی انار:

تمام مواد را مخلوط کرده در شیشه ریخته و روی آن سرکه می‌ریزیم تا روی مواد را بپوشاند. پس از یک ماه ترشی آماده مصرف است.

مطالب مرتبط

  • مطلب مرتبطی پیدا نشد.

ارسال نظرات

پاسخی بگذارید

آخرین مطالب